Foto op Aluminium

Wilt u graag uw favoriete foto op aluminium laten printen? Wij printen uw mooiste foto’s rechtsteeks op 3mm aluminium, ook wel dibond genoemd.

Printen op aluminium geeft een veel hogere beeldkwaliteit dan het plakken van fotopapier op aluminium, zoals veel aanbieders van foto’s op aluminium doen. Wij gaan altijd voor kwaliteit. Daarom kiezen wij voor rechtstreekse print. 

Zo bent u bij ons verzekerd van een strakke en haarscherpte foto die perfect tot zijn recht komt. En dat voor een bijzonder scherpe prijs. 

Wit aluminium: kies de vorm

Na het kiezen van de vorm kan je een formaat selecteren

Geborsteld aluminium: kies de vorm

Na het kiezen van de vorm kan je een formaat selecteren

Slide 2 Heading
Previous
Next

Foto op geborsteld aluminium

Geborsteld aluminium heeft een structuur. Die structuur ziet u terug in uw foto’s op geborsteld aluminium. Uw afbeelding krijgt door de aluminium onderlaag een ruw oppervlak en dat geeft de foto een stoere uitstraling. De witte delen uit uw foto worden niet geprint. Daardoor ziet u op sommige delen van uw foto een magische aluminiumzweem terugkomen. Dat geeft de foto een bijzonder effect, vooral als u er langs loopt. Uw foto reageert dan als het ware op lichtinval, kleuren en contrast worden daardoor versterkt. Door de bijzondere zweem is een foto op geborsteld aluminium voornamelijk geschikt door de wat ‘stoerdere’ foto’s. 

Foto op wit aluminium

Wit aluminium is glad. Als u kiest voor deze variant zal uw foto op aluminium een strakker uiterlijk krijgen. Ondanks dat het materiaal glad is ziet u het toch terug in uw foto. De mengeling van aluminium en fotoprint heeft de foto een natuurlijk effect. De details worden extra scherp weergegeven en de kleuren zijn erg helder. Foto’s op wit aluminium hebben een zachtere uitstraling. Daardoor is een foto op wit aluminium ook wat meer geschikt voor foto’s van mensen of de natuur en minder stoere onderwerpen. 

foto op alumium