Stap 1: kies de vorm

Na het kiezen van de vorm kan je een formaat selecteren

Previous
Next

Bijzondere effecten

Plexiglas wordt door ons op maat gesneden. De randen van het glas zijn na het snijden scherp en daarom worden ze gepolijst. Door het polijsten ontstaat min of meer een 3D-effect op de foto, zeker als u er van opzij naar kijkt. Dat diepte effect ziet u vooral als er licht op valt. Zowel kunstlicht als kunstlicht geven extra diepte-effecten en daarom raden wij u aan uw foto altijd op een lichte plek te hangen. Daardoor wordt het diepte-effect het grootst en krijgt de foto een extra bijzondere uitstraling. Hoe dikker het plexiglas is, hoe groter het effect is. Daarnaast laat de hoogglansafwerking de foto extra stralen.

Sterke kwaliteit

De hoogwaardige afdrukken van foto's op plexiglas zijn haarscherp aangebracht. Plexiglas heeft de bijzondere eigenschap dat het reflecteert in diepte. Dat maakt uw foto's extra mooi en van uitstekende kwaliteit. Bovendien is het glas waterbestendig en heeft het geen last van temperatuurschommelingen. Dat betekent dat u een foto op plexiglas met een gerust hart buiten kunt hangen. In combinatie met buitenlicht wordt uw foto ook nog eens extra krachtig. Plexiglas is krasgevoelig. U dient er voorzichtig mee om te gaan.

Unieke productiemethode

Wij printen uw foto rechtstreeks op glas. Uw foto wordt dus niet - zoals bij andere aanbieders - met lijm op het plexiglas geplakt. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Foto's die direct geprint worden verkleuren niet, in tegenstelling tot fotopapier dat geplakt wordt. Door de directe druk van de print op het glas blijft uw foto van perfecte kwaliteit. We polijsten de randen van plexiglas. Daar worden ze transparant en mooi glad van en dat bevordert het diepte-effect.

Foto op plexiglas

Heeft u een bijzondere foto in uw collectie en wilt u die foto op plexiglas laten printen? Glasdrukwerk garandeert een uitstekende kwaliteit. Plexiglas is gemaakt van acryl en is transparant en helder. Het breekt minder snel en valt niet in stukken zoals echt glas. Het is ook veel minder zwaar. Een foto op plexiglas heeft een iets minder goede kleurhelderheid dan een foto op gehard glas. Maar plexiglas geeft een foto wel effecten die je niet terugvindt bij foto’s op echt glas. Dat is vaak een reden waarom mensen tóch voor plexiglas kiezen.